БИОЕНЕРГИЙНА ДИАГНОСТИКА

Предлагаме индивидуална диагностика на заболявания, дефицити в организма и енергийни проблеми с помощта на биоенергийни и радиестезични методи. Измерването включва близо 200 параметъра за оценка на състоянието на отделните органи и причината за тяхното заболяване. Диагностиката се извършва без пряк контакт и е напълно безвредна за участника в измерването.
Примерно радиестезично измерване може да видите тук.
Цена…………………
За запазване на час, моля позвънете на ……………….

БИОЕНЕРГИЙНА ТЕРАПИЯ

След установяване на причините довели до заболяването или дискомфорта, се прилагат най-подходящите за случая пластири henergy. Освен стандартни варианти на пластири, за максимален ефект при конкретния случай, предлагаме персонализирани пакети за терапия, включително и изработка на специални персонални пластири.

ОБУЧЕНИЕ ПО РАДИЕСТЕЗИЯ

По предварителна заявка провеждаме индивидуални курсове по физикална и ментална/мантална Радиестезия за начинаещи и напреднали:
А. Обучение за работа с махало, радиестезичен линеал и радиестезични свидетели – Диагностика на заболявания – Определяне на вредни и полезни храни и течности – Измерване на бъдещи събития и определяне на най-благоприятното за различни хора
Б. Обучение за работа БЕЗ махало, радиестезичен линеал и радиестезични свидетели – Диагностика на заболявания – Определяне на вредни и полезни храни и течности – Измерване на бъдещи събития и определяне на най-благоприятното събитие за различни хора
Обучението е индивидуално и протича в рамките на 3 – 4 часа, в зависимост от подготовката и сенситивността на обучавания.
Цена: – 120 лв
За дистрибутори и клиенти, закупили пластири на стойност над ……. лв., обучението е безплатно.
За запазване на час, моля позвънете на ……………….